Het beheren van uw bedrijfsprocessen wordt overzichtelijk en gemakkelijk door het gebruik van een

webapplicatie

van Meierij IT. Doordat de applicatie via het internet is te benaderen is het niet meer noodzakelijk om extra software te installeren voor de gebruikers.

Uw webapplicatie altijd en overal te bereiken

Een webapplicatie is in principe hetzelfde als software op uw computer. De werking van een webapplicatie is dan ook hetzelfde, maar dan met de voordelen van een webbrowser. Zo hoeft de webapplicatie niet geïnstalleerd te worden op uw computer en is het altijd en overal bereikbaar.


Webapplicaties van Meierij IT

Webapplicaties zijn er in alle soorten en maten. Meierij IT maakt uw online applicatie geheel op maat, zodat u geen compromissen hoeft te sluiten. Het is niet nodig om uw bedrijfsproces aan te passen aan de webapplicatie, Meierij IT past de applicatie aan aan uw bedrijfsproces.


Wat zijn uw wensen?

De opties zijn vrijwel eindeloos. Graag horen wij van u hoe u de webapplicatie voor u ziet. Het is ook mogelijk webapplicaties van derden te combineren met uw wensen. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek maken wij kennis met u en leggen wij u voorbeelden van ons werk voor.

Eindhoven en Sint-Oedenrode (onze vestigingsplaats) liggen op slechts 20 kilometer van elkaar. Zet daarom vandaag de eerste stap en maak kennis met onze professionals. Vul het contactformulier in met uw wensen en ontdek wat wij voor u kunnen doen.