Over ons

Meierij IT begon in 2011 met het ontwikkelen van maatwerk bedrijfssoftware en -websites en is sindsdien gestaag gegroeid. Nog altijd richten we ons op kleine en middelgrote bedrijven die op softwaregebied op zoek zijn naar ontwikkeling.

Onze werkwijze

  • We bouwen de oplossing in fasen op en nemen u mee in het proces. Dat doen we door tussentijds onderdelen van de oplossing in gebruik te nemen. Op deze manier kunnen we op een effectieve manier testen of de functionaliteiten voldoen en de oplossing bieden die u zoekt.
  • U maakt samen met ons de ontwikkeling en geleidelijke implementatie van het eindproduct mee. Op deze manier kunnen we direct inspelen op zaken die tijdens het proces naar voren komen, wat bijdraagt aan een eindproduct dat voldoet aan uw verwachtingen.
  • We hechten veel waarde aan een goede implementatie van het eindproduct en willen zeker weten dat u hiermee uit de voeten kunt. We zorgen dus ook voor training en ondersteuning. Hiervoor kijken we graag samen met u naar de manier die het beste past.

Een flexibele partner in het ontwikkelen van maatwerk

Wij doen graag waar we goed in zijn, waarvoor we ook iets van u verwachten. We willen graag alles weten van uw organisatie en hoe u te werk gaat. Wij nemen dus de tijd om uw organisatie te leren kennen, begrijpen en doorgronden.

Wanneer wij uw organisatie begrijpen kunnen wij beginnen met ontwikkelen en meedenken. Het staat bij ons voorop dat ons product ervoor zorgt dat uw product effici├źnter, beter en makkelijker wordt. Dat doen we het beste als we samen werken aan een ├ęchte oplossing voor uw organisatie.

Daarom is Meierij IT een flexibele partner in het ontwikkelen van maatwerk, dat uw doelen ondersteunt. Indien nodig werken we ook op locatie, wij doen namelijk graag wat nodig is om te zorgen dat u niet alleen klaar bent voor uw concurrentie vandaag, maar ook in de toekomst.

Wat zijn uw wensen?

Interesse in wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bekijken graag wat Meierij IT voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op

Interesse in online oplossingen van Meierij IT? We horen graag van u. Laat een bericht voor ons achter of bel ons even op 0413 - 288 333 en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Mocht u ons niet te pakken krijgen, dan bellen we u gewoon even terug.

Meierij IT

Wij ontwikkelen bedrijfssoftware en -websites op maat. U kunt ons vinden in Sint-Oedenrode (Meierijstad).

Copyright © 2020 Meierij IT. Alle rechten voorbehouden.

  • Jan Tinbergenstraat 4G
  • 5491DC, Sint-Oedenrode