Over ons

Meierij IT begon in 2011 met het ontwikkelen van maatwerk bedrijfssoftware en websites en is sindsdien gestaag gegroeid. Nog altijd richten we ons op kleine en middelgrote bedrijven die op softwaregebied op zoek zijn naar ontwikkeling.

 • Bart Coppelmans

  Bart Coppelmans

  Eigenaar

 • Davey van Niftrik

  Davey van Niftrik

  Eigenaar

 • Frans van Tiel

  Frans van Tiel

  Ontwikkelaar

Onze werkwijze

We bouwen de oplossing in fasen op en nemen u mee in het proces. Dat doen we door tussentijds onderdelen van de oplossing in gebruik te nemen. Op deze manier kunnen we op een effectieve manier testen of de functionaliteiten voldoen en de oplossing bieden die u zoekt.

U maakt samen met ons de ontwikkeling en geleidelijke implementatie van het eindproduct mee. Op deze manier kunnen we direct inspelen op zaken die tijdens het proces naar voren komen, wat bijdraagt aan een eindproduct dat voldoet aan uw verwachtingen.

We hechten veel waarde aan een goede implementatie van het eindproduct en willen zeker weten dat u hiermee uit de voeten kunt. We zorgen dus ook voor training en ondersteuning. Hiervoor kijken we graag samen met u naar de manier die het beste past.

Wat zijn uw wensen?

Interesse in wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bekijken graag wat Meierij IT voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op

Interesse in online oplossingen van Meierij IT? We horen graag van u. Laat een bericht voor ons achter of bel ons even op 0413 - 288 333 en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Mocht u ons niet te pakken krijgen, dan bellen we u gewoon even terug.

Door te klikken op '​Bericht verzenden' geef je aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. Die kun je hier bekijken.