Over ons

Meierij IT begon in 2011 met het ontwikkelen van maatwerk bedrijfssoftware en web apps en is sindsdien gestaag gegroeid. Nog altijd richten we ons op kleine en middelgrote bedrijven die op softwaregebied op zoek zijn naar ontwikkeling.

 • Bart Coppelmans

  Bart Coppelmans

  Eigenaar, ontwikkelaar

 • Davey van Niftrik

  Davey van Niftrik

  Eigenaar, ontwikkelaar

 • Frans van Tiel

  Frans van Tiel

  Ontwikkelaar

 • Luc van Dijk

  Luc van Dijk

  Ontwikkelaar

Onze werkwijze

Een maatwerk web app of een bedrijfssoftware oplossing koop je niet in de supermarkt. Je wilt vooraf weten waar je aan begint, wat er gaat gebeuren en op welke manier we dat aanpakken. Bij Meierij IT begrijpen we als geen ander dat de reis minstens zo belangrijk is als de bestemming. Daarom leggen we je graag uit hoe we te werk gaan.

1

Kennismaking

Alles begint met elkaar leren kennen. Wat is je vraag? De vraag achter de vraag? Zo komen we erachter met welke uitdaging we je kunnen helpen en in welke richting we de oplossing moeten zoeken.

2

Inventarisatie

Welke plek krijgt de oplossing in de bedrijfsprocessen? Welke mensen gaan ermee werken? Wat is hun achtergrond? Hun opleidingsniveau? Is er sprake van koppeling met bestaande systemen? Allemaal zaken die van belang zijn bij het ontwikkelen van de best passende oplossing.

3

Voorstel

Vervolgens ontvang je van ons een voorstel voor een functioneel ontwerp en een plan van aanpak met de fases die we zullen doorlopen totdat de we kunnen spreken van een succesvolle implementatie.

4

Productontwikkeling

This is where the magic happens. De productontwikkeling gaat van start. In plaats van een ver-van-je-bed ontwikkelperiode, komen we juist in actie om direct te gaan testen hoe onze oplossing in de praktijk werkt. Bij jou op de vloer dus.

5

Oplevering

Terwijl het product gefaseerd wordt opgeleverd zijn we continu aanwezig om dit proces te begeleiden. Zo leiden we ruim voorafgaand aan de livegang al de mensen die ermee moeten gaan werken.

6

Nazorg

Na de eindoplevering houdt het niet op. Integendeel. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarom schakel je doorgaans regelmatig met de originele ontwikkelaar voor eventuele vragen of feedback.

Neem contact met ons op

Interesse in online oplossingen van Meierij IT? We horen graag van u. Laat een bericht voor ons achter of bel ons even op 0413 - 288 333 en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Mocht u ons niet te pakken krijgen, dan bellen we u gewoon even terug.

Door te klikken op '​Bericht verzenden' geef je aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. Die kun je hier bekijken.