Urenregistratiesysteem

Luxcom kwam bij ons met de wens voor een urenregistratiesysteem. We hebben gekeken welke oplossing het beste past bij Luxcom, wat geresulteerd heeft in een webapplicatie voor het beheer en een tabletapplicatie voor het registreren van de gewerkte uren.

Werkwijze

Samen met Luxcom is alle functionaliteit in kaart gebracht. Hierna zijn we het ontwikkeltraject gestart.

Wekelijks werd er een overleg gepland waar alle ontwikkelingen werden besproken en getest. Door deze iteratieve aanpak werd de voortgang voor beide partijen inzichtelijk.

Webapplicatie

In de webapplicatie worden de opdrachtgevers, medewerkers en projecten beheerd. Deze applicatie is te benaderen met iedere browser en kan door meerdere medewerkers tegelijkertijd gebruikt worden.

De medewerkers in de werkplaats registreren hun uren via de tablets aan de muur en vervolgens worden deze zichtbaar in de webapplicatie. Hier kan vervolgens de data gefilterd en/of geƫxporteerd worden.

Tabletapplicatie

Op verschillende plekken zijn er tablets opgehangen waar de medewerkers hun uren kunnen registreren. Middels een persoonlijke PIN-code kan de medewerker inloggen en een project selecteren waar hij/zij aan gewerkt heeft.

Belangrijke features

  • Beheer urenregistratie volledig webbased
  • Separate tabletapplicatie voor registreren uren
  • Filteren en exporteren van data
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!