Bedrijfssoftware op maat

Het beheren van uw bedrijfsprocessen wordt overzichtelijk en gemakkelijk door het gebruik van maatwerk bedrijfssoftware van Meierij IT. Doordat onze bedrijfssoftware in de webbrowser draait hoeft het niet geïnstalleerd te worden en is het altijd en overal bereikbaar.

De voordelen op een rijtje

  • Het vervangen van bestaande systemen in één gecentraliseerd systeem.
  • Het borgen van processen in één stuk software, ingericht volgens uw wensen.
  • Toegankelijk via de webbrowser, dus geen afhankelijkheid van een systeembeheerder.
  • Werken op ieder platform dat internet en een browser beschikbaar heeft, ook op verouderde apparatuur.
  • Het stroomlijnen en zelfs verbeteren van processen.
  • De maatwerk software is modulair van opbouw.

Bouwen aan uw toekomst

Het komt vaak voor dat na het maken van een eerste oplossing voor een onderdeel van het bedrijfsproces, het volgende aandachtspunt zich aandient. Door de modulaire opbouw van onze bedrijfssoftware, kunnen we altijd verder bouwen, innoveren of nieuwe elementen toevoegen. Wij gaan graag een langdurige relatie aan met uw organisatie.

Wat zijn uw wensen?

De opties zijn vrijwel eindeloos. Graag horen wij van u hoe u de bedrijfssoftware voor u ziet. Het is ook mogelijk software van derden te combineren met uw wensen. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek maken wij kennis met u en leggen wij u voorbeelden van ons werk voor.

Neem contact met ons op

Interesse in online oplossingen van Meierij IT? We horen graag van u. Laat een bericht voor ons achter of bel ons even op 0413 - 288 333 en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Mocht u ons niet te pakken krijgen, dan bellen we u gewoon even terug.