Een webwinkelformule bedacht door Kleijngeld Bouwmaterialen, gericht op nichemarkten zoals de verkoop van golfplaten, dakramen en tuinkachels.

Negen webwinkels onder één dak

Bij Kleijngeld Bouwmaterialen leefde de gedachte om een nieuwe webwinkelformule te lanceren: Orangeshops. Negen webwinkels onder één dak.

Onder één dak

De webwinkels draaien op het Magento platform, welke de mogelijkheid biedt om een zogenaamde multi-store omgeving op te zetten. Dat wil zeggen dat meerdere webwinkels beheerd kunnen worden binnen één beheeromgeving. Zo behouden ze gemakkelijk het overzicht over de orders welke via de verschillende webwinkels binnenstromen.

Flexibel sjabloon

In samenspraak met Kleijngeld Bouwmaterialen hebben we de webwinkels vormgegeven en ontwikkeld. Hierbij hebben we in het achterhoofd gehouden dat er snel nieuwe webwinkels toegevoegd dienen te worden: een flexibel sjabloon is het resultaat.

Plukt u de vruchten van online verkopen? 

Dan is een webwinkel een onmisbaar onderdeel van uw bedrijf. Een goede webwinkel neemt u werk uit handen en zorgt voor gemak voor uw klanten. Lees meer over onze webwinkels.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!