Maatwerk webdesign

Als je kiest voor een website op maat dan doe je dat met een reden. Je hebt doorgaans speciale wensen of stelt voorwaarden die om maatwerk vragen. That’s where we come in! Om tot een geslaagd webdesign te komen, vinden we het een vereiste om elkaar eerst beter te leren kennen. Wie ben je? Wat doet je bedrijf? Voor welke doelgroep? Pas als we antwoord hebben op een aantal belangrijke vragen kunnen we het beste werk voor leveren.

Als we zeker weten waar je naar op zoek bent, komen we met een passend voorstel. Hierin koppelen we je wensen, voorwaarden en ideeën aan de meest actuele technische mogelijkheden. We garanderen dat het resultaat verbluffend zal zijn en je concurrentie het nakijken geeft!

De voordelen op een rijtje

De voordelen op een rijtje

  • Eenvoudig te beheren. Je kunt zelf aanpassingen doen en bent niet afhankelijk van ons.
  • Je website is altijd volledig geoptimaliseerd voor PC, mobiel en tablet.
  • Tal van extra functionaliteiten mogelijk.
  • Hosting en domeinregistratie kunnen door ons worden verzorgd.
  • Helemaal AVG-proof.
  • Zoekmachine vriendelijke websitestructuur.

WordPress

Bij Meierij IT werken we doorgaans met WordPress. WordPress is het populairste open-source content management systeem ter wereld. Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is dat bijna elke designer, programmeur, marketeer of softwareontwikkelaar met WordPress kan werken. Dit betekent in de praktijk dat je nooit vast zit aan hetzelfde bedrijf. Het geeft je dus vrijheid.

Daarnaast is het kinderlijk eenvoudig om zelf aanpassingen door te voeren. Ook hier geldt dus dat je niet meer afhankelijk bent. Ook de meer ingrijpende aanpassingen zijn zonder al te veel gedoe te realiseren. Extra pagina’s, functionaliteiten of plugins zijn eenvoudig te installeren en (de)activeren.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar hoe we je kunnen helpen? Wil je eens zien wat we voor onze bestaande klanten hebben gerealiseerd? We vertellen je graag meer over onze online oplossingen voor je bedrijfsprocessen. Laat een berichtje achter of bel ons op 0413 - 288 333. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

Door te klikken op '​Bericht verzenden' geef je aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. Die kun je hier bekijken.